Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Pentru o tara atat de mica, obiective turistice Kenya ofera o diversitate coplesitoare: munte si desert, traditii tribale pline de culoare, plaje si recifuri de coral, si probabil una dintre cele mai fascinante faune din Africa. Sunt o multime de motive pentru a-ti planifica o superba vacanta in Kenya, sa alegi unul singur ar fi imposibil. Peisajele uimitoare te intampina pe toata suprafata Kenyei, de la padurile tropicale Kakamega, la plajele exotice de la Oceanul Indian si diversitatea Parcului National Muntele Kenya, de la pasunile tribului Masai Mara, la desertul arid de pe tarmurile Marii de Jad.

Obiective turistice Kenya

Safari-urile au reprezentat principala atractie a turismului in Kenya, si cateva dintre parcurile nationale, ca de exemplu Parcul National Tsavo, se numara printre cele mai bune locuri din Africa pentru a observa indeaproape animale care nu pot fi admirate in salbaticie in alte parti din lume precum lei, elefanti, rinoceri, leoparzi, hipopotami, gheparzi, hiene, facoceri, dar si pentru a fi martorul tacut si fericit al migratiei antilopelor gnu, considerata drept a 8-a minune a lumii. Kenya se numara pe locul 5 in lume ca destinatie pentru bird-watching.

Alte activitati pentru entuziastii naturii includ explorarea crestelor glaciare ale Muntelui Kenya, zbor cu balonul deasupra pasunilor Masai Mara, snorkelling in Malindi la Oceanul Indian, parte din Parcul National Marin, si multe altele. Cel mai mare oras din Kenya, Nairobi, este de asemenea una dintre atractiile orasului, in principal datorita peisajului urban cu o viata de noapte exploziva. Si nu in ultimul rand, oamenii reprezinta un motiv important pentru a-ti planifica o vacanta in Kenya. O imbinare interesanta intre tot ce este contemporan in Africa, unde viata de zi de zi pune fata in fata triburile traditionale si familiile urbane, tabu-uri stravechi si placerile modernitatii.

Cazare in Kenya

Hotelurile din Kenya corespund perfect normelor internationale. Lodge-urile si camp-urile din parcurile nationale, precum si rezervatiile nu vor putea decat sa va uimeasca prin calitatea confortului si serviciilor oferite, in ciuda amplasarii lor geografice. Lodge-urile traditionale au gradini si piscine, iar arhitectura lor este adaptata perfect peisajului. In ceea ce priveste camp-urile, care, desi au o capacitate mai mica, ofera acelasi confort si aceleasi servicii de exceptie. Atat in Mombasa cat si in Zanzibar hotelurile balneare va vor surprinde la modul cel mai placut, toate fiind construite pe plaja.

Safari in Kenya

Pentru unele programe, cum ar fi Twinga, Punda Milia, sau chiar si Kichwa, recomandam Sentrim Camps datorita confortului si stilului lor deosebit. Numele hotelurilor, lodge-urilor sau al camp-urilor nu sunt date decat cu titlu informativ. Se poate produce o schimbare aparuta in ultimul moment si sa fie necesara inlocuirea unui lodge cu un altul, sau a unui camp cu unul de categorie similara. Este posibil de asemenea ca itinerariul unui safari sa fie inversat. Aceste modificari sunt intotdeauna realizate in vederea bunei desfasurari a calatoriei si nu aduc in nici un caz vreun prejudiciu confortului unui safari.

Informatii utile Kenya

Pentru a intra in Kenya trebuie sa fiti posesorul unui pasaport valabil inca 6 luni de la data returului. Pentru cetatenii Uniunii Europene, viza de Kenya se poate obtine la sosirea in Nairobi sau Mombasa, contra unei sume de 25 de dolari.

Comments

Exit mobile version