Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Incredibil, minunat, spectaculos, toate cuvintele care sunt folosite pentru a descrie Insula Santorini. Cunoscuta drept insula perfecta pentru petrecerea lunii de miere, turistii ajung in Santorini din toate colturile lumii pentru a admira legendarele apusuri de soare si pentru a cobori scarile nesfarsite conduc catre plaje virgine.

Hotel Santorini Grace

Hotel Santorini Grace

Apele albastre ale Marii Egee si arhitectura alba creaza decorul perfect pentru Santorini Grace, un hotel boutique sapat intr-una dintre stancile maiestuoase ale insulei. Construit in stilul traditional din Santorini, hotelul se incadreaza perfect in peisaj, datorita micutelor cladiri yposkafa albe, cu pereti rotunzi si acoperis in forma de dom.

Interioarele sunt sapate in piatra, scotand la iveala arcade fine, banci, paturi-platforma si mese, eliminand cea mai mare parte din mobila. Scaune moderne minimaliste, mese de sticla si televizoare cu ecran plat sunt doar cateva din dotarile chic ale camerelor.

Daca planuiti o vacanta in Santorini, acest hotel, inaugurat in anul 2009, Santorini Grace Hotel a primit deja o multime de premii, si a fost inclus in Tatler Travel Guide – 101 Best Hotels in the World, precum si desemnat Cel Mai Bun Hotel Boutique din Grecia in anul inaugurarii acestuia.

Comments