Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Insula Margarita din Venezuela cu capitala la Asuncion este situata la 40 km de tarmul Venezuelei, are 244 km de tarm si este una dintre cele mai populare statiuni turistice ale regiunii si una dintre cele mai aglomerate, este preferata mai ales de strainii care aleg sa isi petreaca vacanta in Venezuela, datorita numarului mare de hoteluri si magazine, preturilor scazute si mai ales plajelor de cea mai buna calitate: playa El Agua, playa La Caracola, playa Parguito, playa El Yaque.

Locuri de vizitat in Insula Margarita

Dincolo de plaje mai sunt o multime de locuri demne de vazut pe insula Margarita. Arhitectura istorica include Cathedral of our Lady of La Asuncion, Los Robles ce dateaza din 1738, Biserica Pampatar, Santa Ana si Biserica Sf. Iosif. Castele si fortarete ca si Castillo de San Carlos de Borromeo (1664), Fortin Santiago de la Caranta (1596) si Castillo de Santa Rosa La Asunción (1683) se numara printre cele mai impresionante monumente.

Laguna de La Resting este cel mai vizitat punct de atractie al Insulei Margarita. Parcul poate fi accesat doar cu barca si detine o impresionanta varietate de flora si fauna, inclusiv caprioara cu coada alba, oceloti, broaste testoase si 107 specii de pasari. Peste 10.000 de camere de hotel te asteapta in Margarita, de la cele mai intime si cu influente tropicale, pana la cele de cinci stele. Preturile variaza in functie de locatie de la 20$ pe noapte de persoana. Intr-un cuvant, pentru toate buzunarele.

Windsurfing in Insula Margarita

Si pentru ca o astfel de vacanta nu se poate petrece fara windsurfing, ei bine afla ca exista o serie de firme gata sa inchirieze turistilor echipamentul necesar si sa ofere lectii incepatorilor. Preturile nu sunt foarte piperate, incepand de la 35$ pentru o sedinta de 90 minute.

Scuba diving in Insula Margarita

Scufundari la Los Frailes. Este cea mai buna zona pentru scufundari de pe Insula Margarita. O zi completa pe mare la bordul unui iaht confortabil de 12 m lungime.

Condusi de un expert in scufundari, veti descoperi in lumea subacvatica specii diferite pe care nu le-ati mai vazut.

Scufundari la The Bird Rock. Special pentru cei care nu doresc sa-si petreaca toata ziua scufundandu-se, ci prefera doar o plimbare cu salupa. Plecare la ora 12 de pe plaja Hilton.

Snorkeling in Insula Margarita

Pampatar. Golful este dominat de Castelul Pampatar, fiind o zona linistita, cu putini curenti de apa, foarte buna pentru inot si pescuit. Cei care prefera sa descopere speciile locale de pesti si corali practicind snorkeling au aceasta posibilitate imbarcindu-se pe un iaht de 12 m lungime care va naviga in apropiere de reciful de corali Los Frailes.

Comments

Exit mobile version