Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Insulele Phi Phi Leh sunt niște insule frumoase și populare din Thailanda, situate în Oceanul Indian, între insula Phuket și Krabi. Ele fac parte din Parcul Național Phi Phi și sunt renumite pentru plaja Maya Bay, unde s-a filmat pelicula “Plaja” cu Leonardo DiCaprio. Această plajă este considerată un paradis pe pământ, dar a fost afectată de turismul excesiv și de poluare. Din acest motiv, autoritățile au închis accesul la plajă pentru a o proteja și a o reabilita. Insulele Phi Phi Leh nu au infrastructură turistică, dar se pot vizita cu bărci sau feriboturi de pe insula principală Phi Phi Don, unde există multe locuri de cazare și restaurante. Insulele Phi Phi sunt o destinație ideală pentru iubitorii de natură, plajă și snorkeling.

Insulele Phi Phi Leh

Plaje Thailanda – Insulele din Golful Maya

Pe insulele Phi Phi puteți găsi multe atracții pentru toate gusturile și interesele. Dacă vă place să explorați natura și viața marină, puteți face snorkeling sau scufundări în apele limpezi și pline de corali și pești colorați. Puteți vizita și alte insule din apropiere, cum ar fi Bamboo Island, Mosquito Island sau Chicken Island, care au plaje superbe și peisaje pitorești. 

Obiective turistice insulele Phi Phi Leh

Dacă sunteți pasionați de cultură și istorie, puteți vizita Muzeul Phi Phi Tsunami Memorial, care prezintă impactul devastator al valului uriaș care a lovit insulele în 2004. Puteți admira și arhitectura locală și templele budiste, cum ar fi Wat Phi Phi sau Wat Koh Phi Phi. Dacă vreți să vă distrați și să cunoașteți oameni noi, puteți participa la petrecerile de pe plajă care au loc aproape în fiecare seară, mai ales pe plaja Loh Dalum Bay. Puteți savura și mâncarea tradițională thailandeză sau internațională în numeroasele restaurante și baruri de pe insulă. Insulele Phi Phi vă oferă oportunitatea de a vă bucura de o vacanță de neuitat.

Cu toate ca aceste aceste superbe insule nu erau atat de cunoscute inainte de filmul “The Beach” cu Leonardo di Caprio si adaposteau vaste plaje virgine, ape turcoaz si stanci de peste 100 de metri, ele au devenit o adevarata destinatie turistica dupa premiera filmului. Insulele Phi Phi Leh din Thailanda, in mod particular, sunt o zona ideala pentru snorkeling, plaja si plimbari cu caiacul, insa daca doriti sa admirati splendoarea sa naturala, ar trebui sa va grabiti deoarece zona a inceput sa se deterioreze datorita fluxului foarte mare de vizitatori.

Comments