Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Daca va place berea, atunci trebuie sa vizitati Heineken Experience din Amsterdam, o adevarata experienta interactiva unde veti afla o scurta istorie a berii Heineken, cum a evoluat sticla de bere Heineken, veti vedea cum arata o fabrica de bere, veti degusta bere Heineken nefiltrata, veti vedea filmulete 6D ca si cand voi ati fi ingredientele din bere.

Puteti chiar sa aveti o sticla de bere personalizata, cu numele vostru pe eticheta. Spre finalul vizitei veti intra intr-o sala cu monitoare unde se difuzeaza reclamele Heineken din toate timpurile, iar la sfarsit veti bea, bineinteles o bere Heineken, care este inclusa in pretul biletului de intrare.

Heineken Experience museum

In 1864 Gerard Adriaan Heineken cumpara fabrica de bere Haystack la un pret foarte bun deoarece industria berii din Olanda era la acel timp in declin, iar apoi modernizeaza aceasta fabrica si incepe sa produca berea sub propriul nume.

Gerard Heineken a introdus “cultura” berii in cafenelele din Amsterdam pentru elita artistica si intelectuala a societii din acea vreme. Fabrica a fost amplasata exact in locul in care astazi este Heineken Experience, “Muzeul Berii Heineken”.

Adresa Heineken Experience: Stadhouderskade 78, Amsterdam. Puteti ajunge cu tramvaiul 7, 10, 16, 24 sau 25.

Comments