Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Hawaii face parte din cel mai lung lant insular din lume in Oceanul Pacific, cu capitala in Honolulu. Limbile oficiale sunt hawaiiana si engleza. Hawaii detine un peisaj natural divers, climat tropical, plajele publice din abundenta si vulcanii oceanici fac din aceasta locatie o destinatie de vacanta populara pentru turisti, surferi, biologi si volcanologisti.

O saptamana in paradisul hawaiian

Aici se afla si cel mai activ vulcan din lume, Kilauea din Mauna Loa. Una dintre cele mai mari atractii este Hawaii Volcanoes National Park, unde turistii pot observa de aproape un vulcan in plina activitate. Hawaii este una dintre destinatiile preferate de turisti pentru celebrarea casatoriei sau pentru luna de miere, printre activitatile desfasurate acolo fiind surf, snorkelling, scufundari, hiking sau golf.

Se pot face tururi panoramice cu elicopterul, iar vizitarea fermelor de cafea din Kailua-Kona, este o activitate perfecta pentru cei aflati in luna de miere in Hawaii. De asemenea, istoria si cultura hawaiiana pot fi cunoscute, participand la festivalurile care au loc anual: Merrie Monarch Festival, Prince Lot Hula Festival, World Invitational Hula Festival, Kauai Mokihana Festival, Molokai Ka Hula Piko Festival si altele.

Atractii turistice Hawaii

La sosirea in Honolulu vei fi intampinat cu o ceremonie tipic hawaiiana: Lei greeting, in cadrul careia vei primi o ghirlanda de flori hawaiiana, simbol al ospitalitatii si prieteniei. Sejurul in Honolulu il poti petrece bucurandu-te de plaja si soare sau poti vizita cateva din insulele din arhipelag.

Atractiile turistice principale din Hawaii sunt: Muzeul Bishop, Iolani Palace, casa ultimului monarh polinezian, regina Lili’uokalani, China Town si Aloha Tower. Poti inchiria o masina pentru a vizita Maunalua Bay, Hanauma Bay, Makapu’u Beach sau Nu’auanu Pali.

Comments

Exit mobile version