Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Chiar daca astazi puteti alege intre o multime de spa-uri de prestigiu, Guerlain Spa are ceva in plus ce face orice vizita inca si mai relaxanta si reinvigoranta decat majoritatea centrelor spa cunoscute. Fiecare salon Guerlain Spa este localizat numai in hoteluri de cinci stele in cateva dintre cele mai ravnite locatii si destinatii exotice din lume.

Renumite in special pentru terapiile efectuate manual si pentru aromaterapia inconfundabila, aceste centre sunt accesibile in New York, Franta, Italia, Olanda, Hong Kong si Coreea de Sud. Imbinarea dintre Guerlain Spa si hotelurile de lux este cat se poate de naturala, traditia Guerlain de a servi clienti cu putere financiara datand inca de la infiintarea ca brand de parfumerie in Paris 1828. Compania a mentinut o prezenta constanta pe scenele de moda glamour din Paris.

De peste 180 de ani, reputatia Guerlain in inalta societate a atins cote de record. Parfumurile pentru casele regale din Franta, Anglia si Spania au purtat inca de la inceputul secolului 19 tutela lui Pierre-Francoise Pascal Guerlain. Astazi, centrul de cercetari Guerlain dezvolta terapii faciale si tratamente exeptionale. Amprenta patentata Guerlain poate fi imitata, insa niciodata copiata. O terapie Spa Guerlain este un rasfat in egala masura pentru trup si spirit.

In Statele Unite, saloanele Spa Guerlain sunt localizate in cadrul Waldorf Astoria si Regent Bal Harbour. In Europa, va puteti rasfata sub marca Guerlain pe Champs Elysees nr. 68 in Paris, la Trianon Palace Versailles si la Carlton Hotel Baglioli in Milano, la Waldorf Astoria in Berlin, iar in Amsterdam tot in cadrul lantului hotelier Waldorf Astoria. Daca sunteti amatori de destinatii exotice, puteti beneficia de serviciile Spa Guerlain in Insula Mauritius la Prince Mauritius Hotel, in Hong Kong la Residence Bel Air, in Dubai la One&Only The Palm si in cele doua locatii Shilla din Coreea de Sud: Jeju Island si Seoul.

Comments

Exit mobile version