Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Se pare ca anul acesta se anunta un an bun pentru excursii exotice ieftine, cu plecari din Romania. Daca in anii trecuti nu va puteati gandi la bilete de avion spre Maldive sau Singapore sub 1.000 de euro, acum lucrurile stau cu totul altfel, pentru ca aveti parte de preturi promotionale din partea marilor companii aeriene ce au decis sa ofere o surpriza la acest inceput de an in ceea ce priveste destinatiile exotice.

Vacante exotice

Quatar Airways a lansat deja oferta pentru Romania si este disponibila pana la sfarsitul lui ianuarie. Aici am gasit pentru dumneavoastra foarte multe exemple de preturi bune pentru luna Martie. Puteti afla cu usurinta informatii in legatura cu sejururile si preturile acestora pe site-ul Quatar Airways.

Destinatii exotice cu preturi promotionale

Maldive. Tara insulara care este formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care doar 250 de insule sunt locuite.

Excursii exotice ieftine

Bangkok. Este capitala si cel mai populat oras din Thailanda. Este conoscut in thailandeza ca si Krung Thep Maha Nakhon. Orasul ocupa 1.568 kilometri patrati in delta Chao Phraya River din centrul Thailandei si are o pupulatie de peste 8 million de locuitori.

Bangkok

Jakarta. Capitala Indoneziei, situata in nord-vestul insulei Java, la gura de varsare a fluviului Liwung in Golful Jakarta, si are o populatie de peste 9 milioane de locuitori. Portul maritim Tanjungpriok este situat la circa 10 km de oras. Jakarta este principalul centru politic, administrativ, comercial, industrial si financiar al tarii si un important mijloc de comunicatii datorita aeroportului Kemajoran.

Jakarta

Va invitam sa verificati toate destinatiile exotice care vi se par interesante si sa le lasati intr-un comentariu. Suntem siguri ca aveti si alte locuri in minte, cand vine vorba despre excursii exotice ieftine.

Comments