Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Statele Europei ascund orase mai putin cunoscute, perfecte pentru destinatii de vacanta nonconformiste intr-o vacanta City Break. Mai jos vom enumera top 3 ale acestor orase deosebite care merita vizitate cu prima ocazie.

Jerez – Spania

Locul 1 in destinatiile nonconformiste pentru un city break european ii revine orasului andaluzian, Jerez unde veti descoperi cultura Andaluziei asa cum nu credeati ca exista si va veti familiariza cu toate elementele definitorii, de la fiesta si vestitul flamenco, pana la superbele exemplare de cai ale Scolii Regale Andaluze de Calarie. O plimbare in orasul vechi va va ajuta sa cunoasteti mai bine stilul arhitectural al orasului si va va oferi ocazia sa vedeti cateva obiective turistice unicat.

Un loc de relaxare este carciuma Tradicion, cu bauturi tari de peste 20 de ani dar si cu opere de arta semnate de Velasquez sau Goya. Trebuie sa gustati un sherry si apoi sa urmariti spectacolul oferit de dansatorii scolilor de flamenco organizat in apropiere, langa restaurantul Parrilla. Nu uitati sa plecati cu un suvenir, cele mai multe suveniruri andaluze au imprimate stema orasului.

Lviv – Ucraina

Locul 2 in destinatii nonconformiste pentru un city break in Europa il ocupa orasul ucrainean, Lviv. Cand ajungeti in orasul ucrainean veti descoperi de ce locuitorii din Lviv spun ca localitatea nu are nimic in comun cu fosta Uniune Sovietica.

Seara, la apus, o vizita la High Castle, este locul de unde veti putea profita de cea mai buna panorama a orasului.

Dinard – Franta

Locul 3 in top destinatiile nonconformiste pentru un city break european gasim orasul Dinard din Franta sau mai bine spus, sursa de insipratie pentru Picasso. Dinard din Franta te asteapta cu farmecul inconfundabil al anilor 1920 unde Hitchcock si Churchill isi petreceau timpul pe litoral si terasele din zona, savurand deliciile culinare.

Pe litoral se afla multe vile construite in stil victorian, foarte cochete. Trebuie sa incercati si voi specialitatile culinare, gatite cu peste proaspat din acest oras minunat.

Comments

Exit mobile version