Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Daca pana acum o vacanta exotica intr-o zona superba la mare sau ocean, insotita de o camera la un hotel normal de 3 – 4 – 5 stele, ce oferea toate facilitatile erau suficiente pentru a duce multumirea turistilor, in ziua de astazi, turismul a avansat foarte mult si ofera adevarate experiente de vacanta, ce par rupte din filmele SF.

Destinatii turistice din viitor

Hoteluri cu diverse forme inedite, subacvatice, situate in mijlocul marilor sau oceanelor si un lux impresionant, sunt numai cateva exemple de cazare ravnite de oricine. Si pentru ca turistii sunt amatori ai tehnologiei si arhitecturii parca ireale, aflati ca, exista proiecte de mare anvergura in acest sens, proiecte ce vor schimba radical notiunea de hotel sau chiar destinatia turistica de vis.

Proiecte hoteliere in desfasurare

Hotel Disc – Insulele Maldive. Va fi un hotel al viitorului, situat pe insula Kuredhivaru ce va sta suspendat la o inaltime de 7 metri deasupra apei. Greutatea sa va fi sustinuta de 5 coloane, modelul fiind inspirat de nava USS Enterprise-Star Trek. Desi o mare parte din hotel este suspendata, exista si partea coloanelor mentionate mai sus,ce sustin constructia, coloane prin care se poate cobora sub nivelul  apei pentru a admira viata subacvatica a Oceanului Indian.

Destinatii turistice din viitor - Hotel Disc

Insula AZ. Aceasta va reprezenta  o constructie inspirata de romanul Insula cu Elice al lui Jules Verne si nu va fi doar un hotel luxos ci un imens pachebot de dimensiunile unei insule, ce, se va vrea a fi tratat de catre autoritati ca si o insula independenta.

Insula AZ

Hotelul Arca – Zona necunoscuta. Acesta va reprezenta un omagiu adus ambarcatiunii din biblie, Arca lui Noe insa nu se stie inca unde va fi amplasat. Proiectul este dezvoltat de rusi si are ca principal scop combaterea efectelor dezastrelor, hotelul urmand sa fie 100% ecologic.

Hotelul Arca

Palatul Emiratelor – Emiratele Arabe. Hotelul ce se va ridica in Abu Dhabi va detine 394 de camere mai mult decat luxoase, devenind singurul hotel din lume de 6 stele. Desi turistii ce se vor caza intr-un asemenea loc vor fi tratati exemplar, pretul se incadreaza clasei de mijloc (350 euro/camera dubla).

Palatul Emiratelor - Emiratele Arabe

Comments