Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Unul dintre evenimentele cele mai importante in viata unei persoane o reprezinta casatoria. O data unite destinele a doua persoane, acestea formeaza un cuplu atat in viata privata cat si in cea publica, in fata legii si a bisericii. Cum evenimentul casatoriei trebuie sarbatorit cu mult fast, acesta se imparte in doua mari etape: celebrarea nuntii alaturi de familie si prieteni si celebrarea ei in doi prin alegerea unei destinatii romantice pentru luna de miere.

Destinatii romantice luna de miere

In acest articol ne vom indrepta atentia la celebrarea casatoriei in doi, mai exact la petrecerea lunii de miere, intr-unele dintre cele mai frumoase orase ale lumii, laudate si recomandate si de catre cele mai pretentioase cupluri. Chiar daca luna de miere nu mai poate fi, din diverse motive, calendaristic, o luna, este foarte important ca vacanta aceasta oricat de scurta este ea, sa fie petrecuta intr-un loc absolut superb si romantic.

Venetia Italia

Cele mai romantice locuri din lume

China – Guangxi. Acest oras se afla la granita cu Vietnam si se poate lauda cu peisaje superbe date de clima subtropicala predominanta aici si multe locuri intime unde puteti petrece clipe frumoase.

China - Guangxi

Australia – Hayman Island. Aici la Marea Bariera de Corali va asteapta ape cristaline si plaje pustii pe care sa le strabateti impreuna cu proaspata sotie. Nu va imaginati ca sete totul pustiu in aceasta superba zona, precum sunt unele plaje, deoarece veti fi surprinsi cate activitati va sunt puse la dispozitie!

Australia - Hayman Island

Grecia – Santorini. Este un loc din Grecia incarcat de istorie dar si de peisaje minunate, unde oricat de aglomerat ar fi, intotdeauna veti gasi un loc retras, ideal.

Grecia - Santorini

Franta – Corsica. Superbitatea acestei insule nu poate fi admirata decat in doi. Aveti la dispozitie o multime de atractii turistice si locuri in care va puteti plimba si bucura de romantismul specific francez.

Franta - Corsica

Statele Unite – Aspen. Desi este un oras al celor bogati si faimosi ce iubesc zapada, cu siguranta peisajele de poveste vor crea un adevarat basm pentru lunile de miere ce se vor pline de petreceri si plimbari romantice cu trasurile prin nameti.

Statele Unite - Aspen

Caraibe – Nassau. Desi toate insulele din Caraibe sunt recunoscute ca locuri romantice si deosebit de frumoase, dintre toate se remarca Nassau. Aici va asteapta nisip roz si ape turcoaz precum si o multime de locuri in care puteti petrece nopti de neuitat.

Caraibe - Nassau

Italia – Venetia. Luna de miere sau nu, orice cuplu ar trebui sa viziteze acest oras ce prezinta un decor rupt din filmele magice.

Italia - Venetia

Tailanda – Elephant Hills Rainforest Camp. Inca o destinatie salbatica pentru indragostiti, unde puteti petrece clipe magice in corturi de lux si va puteti plimba cu caiacul pentru a admira padurea tropicala ce atinge 160 de milioane de ani precum si animalele ce traiesc aici.

Thailanda - Elephant Hills Rainforest Camp

Kenya – Loisaba. O vacanta petrecuta intr-o rezervatie privata este tot ceea ce va trebuie in luna de miere. Ofera salbaticie si lux in acelasi timp iar privelistea catre muntele Kenya este tot ce se poate visa de la o seara romantica.

Kenya - Loisaba

India – Taj Lake Palace. Daca va doriti un loc magic, acesta este. Intregul hotel este din marmura alba decorat cu  turnulete si cupole iar in incinta sa se ajunge numai cu barca, el parand de la distanta ca pur si simplu pluteste pe lacul Pichola.

India - Taj Lake Palace

Comments