Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Saptamana urmatoare se sfarseste luna Octombrie, insa acest lucru nu este neaparat un motiv de tristete! Nu uitati Vineri 31 Octombrie se serbeaza Halloween-ul, o ocazie perfecta pentru a petrece in weekend dar si pentru a organiza o vacanta de 3 zile de tip city break, in care sa va bucurati de o escapada intr-un oras pe care nu ati apucat inca sa il vizitati insa va tenteaza, mai ales cu ocazia acestei sarbatori infricosatoare.

Daca va este teama de preturi, pentru a cheltui cat mai putin, puteti profita de ofertele last minute ce vor aparea saptamana urmatoare si care vor viza in cea mai mare parte  destinatii de vacanta dintre cele mai misterioase, perfecte pentru tematica acestei sarbatori, atat de indragita la nivel mondial.

Halloween

Cele mai indragite destinatii pentru Haloween

Hollywood – Los Angeles. Desi este departe, Hollywood-ul este liderul topurilor cu locuri bantuite, datorita multitudinii de evenimente dramatice ce au avut loc aici in decursul anilor si care, au vizat in cea mai mare parte vedete precum Marilyn Monroe, Sharon Tate, Janis Joplin si Montgomery Clift. Daca aveti posibilitatea de a ajunge aici este nevoie de mai mult de doua trei zile pentru a va bucura de toate obiectivele insa perioada sejurului nici nu se putea sa fie mai bine aleasa!

Hollywood - Los Angeles

Londra – Anglia. Pe langa faptul ca veti avea parte de o multime de petreceri tematice tinute in pub-uri si barurile englezesti, nici manifestatiile de strada nu lipsesc la care singura conditie pentru a participa este costumatia. Dupa petrecerea de Vineri seara, restul weekendului vi-l puteti petrece vizitand diverse obiective turistice, inclusiv Cimitirul Highgate, Turnul din Londra si bineinteles,  Muzeul London Underground (Dungeon) ce va dezvaluie povesti dintre cele mai macabre cum ar fi cea a lui Bloody Marry, Sweeney Todd sau Jack the Ripper.

Londra - Anglia

Edinburgh – Scotia. O multime de monumente si povesti despre torturi, executii si atacuri militare sangeroase  fac din acest oras unul cu o istorie destul de intunecata, fapt ce, de Halloween nu poate fi decat un avantaj, foarte multi turisti fascinati de sarbatoare venind aici pentru a petrece si a descoperi secretele misteriosului oras.

Edinburgh - Scotia

Praga – Cehia. Daca in alte perioade ale anului Castelul din Praga este ocolit de turistii ce sunt ceva mai “fricosi”, de Halloween el devine principala atractie a orasului, datorita fantomelor rautacioase ce se spune ca il bantuie. Pe langa acest obiectiv turistic intreg orasul se deghizeaza infricosator si ofera petreceri tematice dintre cele mai reusite.

Praga - Cehia

Moscova – Rusia. Nici unul dintre cele mai reci popoare nu face exceptie, Rusia fiind o indragita destinatie pentru Halloween. Legende sumbre, spirite batrane de sute de ani, o retea de catacombe ce contin o camera de tortura si un pod ce a fost locul unei sinucideri in masa sunt ingredientele ideale pentru o noapte infricosatoare.

Moscova - Rusia

Disneyland – Paris. Un taram animat plin de personaje  bune de obicei, in noaptea de 31 Octombrie, Disneyland imbraca cu totul alte straie menite de aceasta data nu numai sa distreze ci si sa sperie. La Walt Disney Studios Park aveti ocazia sa intalniti o multime de fantome, creaturi ciudate si personaje infricosatoare din desenele animate alaturi de care sa petreceti o noapte incredibila!

Disneyland - Paris

Bran – Romania. Nu in ultimul rand un city break puteti face si in propria tara, intr-una dintre renumitele zone in care isi au radacini toate legendele cu vampiri. Orasul Bran si mai ales castelul cu acelasi nume sunt locuri ideale pentru Halloween.

Bran - Romania

Comments