Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Cine ar fi crezut ca dealurile de langa Breaza pot sa ascunda asemenea locuri deosebite? Spre surprinderea noastra, pe traseul urmat am intalnit foarte putini oameni, si aceia erau cu scuterul. Cred ca majoritatea celor care vin in Breaza se multumesc sa stea relaxati in curtea casei de vacanta, la un gratar si o berica. Insa trebuie sa aflati ca pana sus pe deal nu este mult de urcat, iar de acolo vederile sunt pur si simplu minunate.

Am plecat dis-de-dimineata din Bucuresti, la 05.30 eram in statia de autobuz, iar pe strada mai erau doar petrecaretii care abia acum se intorsesera din cluburi sau de la nunti. Am prins trenul de 06.30 care pleaca din Gara de Nord spre Breaza si cu toate ca este Personal (Regio), pe aceasta ruta trenurile arata decent, curate si cu aer conditionat.

Vaci la pascut

Am ajuns dupa-amiaza, in jurul orei 16.00 pe Varful Frumos din Comarnic, este intr-adevar frumos ce se vede de acolo. Am carat cu mine in rucsac vreo 2 mere, 3 sandwichuri si ciocolata dar in final am ramas cu destul de multa mancare pentru ca, pe drum, am gasit tot felul de fructe colorate si pline de vitamine: catina, paducel, mure, afine si prune.

Pestera Comarnic

In zona puteti vizita Pestera Comarnic care este una dintre cele mai spectaculoase si mari pesteri din Banat si din Romania.

Comments