Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Costa Maya, fost port comercial al Imperiului Maya, este situata in Caraibele Mexicane si este cunoscuta mai mult pentru junglele, plajele, lagunele si ruinele maya. Dezvoltarea recenta si facilitatile moderne fac din Costa Maya un port de escala perfect. Cu atatea activitati va va fi greu sa alegeti ce doriti sa faceti mai intai.

Obiective turistice Costa Maya

Puteti merge sa vizitati orasul mayan Chacchoben. Neexplorat pana in anul 1999, acest loc dateaza inca din anul 360, cand juca un rol insemnat in distributia unor meteriale pretioase ca lemnul, jadul si pasarile exotice.

Puteti merge si la Mayan Pavilion Park, unde puteti gasi orice: centre de mestesugarie maya, restaurante traditionale, piscine cu apa sarata, un amfiteatru cu 650 de locuri, arta si arhitectura maya, facilitati sportive si posibilitati de a face cumparaturi.

Pentru mai multe aventuri puteti explora orasele maya din apropiere: Chinchorro, Chacchoben, Bacalar, Chetumal si multe altele. Apoi puteti lua o pauza sa va relaxati sub soare la Uvero Beach, pe un sezlong, cu numeroase facilitati printre care un bar, restaurant, barci, activitati de snorkeling si multe altele.

Comments

Exit mobile version