Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Intinzandu-se din Almeria pana in Tarifa, cu peste 150 km de nisip auriu, Costa del Sol este superba zona de coasta a Andaluziei, in dreptul provinciei Malaga. Cele mai populare statiuni din Costa del Sol sunt Benalmadena, Fuengirola, Torremolinos si Marbella, atragand cu minunatele lor plaje cu nisip. Sunt insa o multime de orasele si sate fermecatoare de pescari, pe care le poti descoperi rand pe rand conducand de-a lungul coastei, daca optezi pentru rent-a-car in Malaga.

Vacanta in Costa del Sol

Vacanta Costa del Sol

Majoritatea oraselor si-au modernizat falezele “paseo maritimos”, iar viata de noapte este exploziva si plina de culoare. Daca mergi in Costa del Sol cu familia, cei mici vor fi fericiti sa viziteze gradinile zoologice, precum si parcurile acvatice si tematice (dintre care cel mai popular este Parque de Atracciones Tivoli).

Hoteluri in Costa del Sol

Ce poti sa vizitezi in Costa del Sol

  • excursie de 1 zi in Tangier, Maroc (vei avea nevoie de pasaport)
  • excursie de 1 zi in Granada, cu vizita castelului maur Alhambra si a gradinilor Generalife
  • excursie de 1 zi la Gibraltar, pe teritoriul UK, de unde poti admira atat coasta spaniola cat si cea marocana
  • excursie de 1 zi la Sevilla, orasul andaluz cu radacini maure
  • excursie de 1 zi la Cordoba, capitala Maura timp de 3 secole

Cazare in Costa del Sol

Cum ajungi in Costa del Sol

Exista o multime de curse cu destinatia Malaga, insa cea mai ieftina varianta este cu Compania Vueling, unde tarifele nu depasesc 220 euro de persoana, bilet dus intors cu escala la Madrid sau Barcelona. Singurul inconvenient este faptul ca trebuie sa petreci o noapte in Madrid sau Barcelona la dus, datorita orarului de zbor. Oricum, ai variante ieftine de cazare langa aeroporturi, cu aproximativ 25 euro de persoana, pe noapte.

Cat costa transferul din Malaga catre Torremolinos, Marbella, Fuengirola, Estepona

Cea mai ieftina varianta de transfer din Malaga este cu trenul. Costul unei calatorii porneste de la 2,5 euro de persoana, pana in Torremolinos. Autobuzul nu este o varianta buna, pentru ca trebuie sa ajungi la gara centrala din Malaga si de acolo sa iei autobuzul spre Costa del Sol. Taxi-ul costa de asemenea putin, aproximativ 15 euro, one-way, pana in Torremolinos.

Comments