Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Odata casa a unui imperiu mondial si destinatia la care toate drumurile duceau, Roma ramane inca un loc magic si astazi. In nici o alta parte viata moderna se amesteca atat de perfect cu antichitatile unui timp pierdut. Roma este plina de istorie si minuni din lumea antica. Alegeti un city break Roma si vizitati Forumul Roman, mergeti pe urmele imparatilor, faceti turul Colosseum-ului si imaginati-va ca fiind un gladiator in fata a 50.000 de spectatori.

Vizitati Capela Sixtina in interiorul Muzeului Vaticanului si lasati-va transportati inapoi in epoca Renasterii in timp ce priviti tablourile de Michelangelo, treceti prin Piazza Navona si imaginati-va plimbandu-va in timp ce Bernini lucra pentru a crea magnifica Fantana celor patru rauri sau imaginati-va jocurile atletice romane, ce se desfasurau aici inca din secolul 1.

Puncte de interes City Break Roma

Pantheonul. A fost construit acum mai bine de 1800 de ani, minunata cladire a Pantheonului inca se ridica semeata ca o amintire a maretiei Imperiului Roman si reprezinta un important obiectiv turistic din Roma.

Muzeele Vaticanului. Turistii din Vatican sosesc prin Piata San Pietro, o piata inconjurata de 248 de coloane, pe patru randuri, in varful carora se afla 140 de sfinti.

Fantana di Trevi. Este, fara nici o indoiala cea mai cunoscuta si cea mai frumoasa fantana din Roma. Acest monument impresionant care il are in prin plan pe Neptun, intr-un car de lupta, tras de doi cai de mare, unul naravas, celalalt calm, care simbolizeaza simbolizeaza dispozitia fluctuanta a marii, domina micuta piata Trevi situata in cartierul Quirinale.

Colosseumul. Nicidecum in ultimul rand, Colosseumul este probabil cea mai impresionanta cladire din Imperiul Roman.

Cele mai bune hoteluri din Roma

Hotel Colosseum. Hotelul Colosseum se afla in centrul oraşului. Terasa de pe acoperis ofera o vedere de neuitat la Roma antica. Colosseumul si Bazilica Santa Maria Maggiore sunt la mica distanta de mers pe jos. Toate camerele Hotelului Colosseum au aer conditionat si sunt dotate cu TV prin satelit si cu podea eleganta cu parchet. Micul dejun este servit sub forma unui bufet variat. La doar 50 de metri de proprietate este disponibila o parcare cu preturi reduse.

Hotel Ambra Palace. Personalul prietenos va va face imediat sa va simtiti ca acasa. Receptia este deschisa non-stop. Ambra Palace are acces facil la plaja din Pescara si la portul sau modern. Hotelul este situat aproape de gara, aeroport si autostrazi.

Recomandari activitati City Break Roma

Turul orasului Roma si cursurile de gatit:
– combinatia dintre un tur al orasului Roma intr-un grup mare si de grupuri mici de cursuri pentru bucataria italiana
– vezi toate atractiile renumite ale acestui oras etern
– retete italiene pentru a le lua acasa

Turul orasului Roma pe Segway:
– audio-tur cu ghid pentru a vedea punctele de interes ale Romei (3 ore)
– ghid audio ofera comentarii amuzante si detalii pentru informare
– escorta oferita de un lider profesionist

Comments

Exit mobile version