Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Descoperiti care sunt cele mai bune locații pentru poze în București! Bucureștiul este un oraș plin de locuri interesante și creative unde poți face poze și videouri pentru rețelele sociale. Fie că vrei un fundal industrial, artistic, natural sau urban, ai de unde alege. Iată câteva sugestii de locuri instagramabile în București:

CINEMAX Veranda: un culoar care duce către sălile de cinema și care pare rupt dintr-un film cu bătălii galactice. Poți profita și de sala Kids, care are scaune multicolore.

Arthur Verona: strada pe care se desfășoară Street Delivery, un festival urban care își lasă amprenta artistică pe zidurile caselor. Aici găsești graffiti și picturi inspirate de tema fiecărei ediții.

Piața Obor: o piață tradițională care a devenit cool și instagramabilă. De la micii de la Terasa Obor, la influencerițele care își fac piața, aici poți surprinde atmosfera autentică a Bucureștiului.

Muzeul Satului: un loc unde poți admira arhitectura tradițională românească și unde poți face poze în orice sezon. Poți profita și de evenimentele culturale care se organizează aici.

Grădina Botanică: o oază de verdeață și liniște în mijlocul orașului. Aici poți face poze cu flori, plante exotice, lacuri și sere. Este un loc ideal pentru iubitorii de natură.

Palatul Parlamentului: cea mai mare clădire administrativă din lume și un simbol al Bucureștiului. Poți face poze cu fațada impunătoare sau cu grădina din spatele clădirii.

Pasajul Victoria: un pasaj pietonal care leagă Calea Victoriei de strada Lipscani. Aici găsești o instalație artistică cu umbrele colorate care creează un efect vizual spectaculos.

Carturesti Carusel: o librărie superbă situată într-o clădire istorică renovată. Aici găsești rafturi pline de cărți, o cafenea la ultimul etaj și o scară spiralată impresionantă.

Hanul lui Manuc: cel mai vechi han din București și un monument istoric. Aici poți face poze cu arhitectura tradițională, curtea interioară și terasa cu vedere la centrul vechi.

Eden Garden: o grădină ascunsă în spatele unei clădiri din centrul vechi. Aici poți face poze cu vegetația luxuriantă, hamacele relaxante și atmosfera boemă.

Ateneul Român: o clădire emblematică pentru cultura românească și un monument istoric. Poți face poze cu arhitectura neoclasică, coloanele și cupola impresionantă.

Arcul de Triumf: un monument dedicat eroilor români și un punct de reper al orașului. Poți face poze cu arcul înalt de 27 de metri și cu basoreliefurile care îl decorează.

Palatul CEC: o clădire istorică care adăpostește Casa de Economii și Consemnațiuni. Poți face poze cu fațada elegantă, cu turnul central și cu vitraliile colorate.

Palatul Cantacuzino: o clădire somptuoasă care găzduiește Muzeul Național George Enescu. Poți face poze cu arhitectura în stil eclectic, cu portalul sculptat și cu grădina interioară.

Biserica Stavropoleos: o biserică ortodoxă construită în stil brâncovenesc. Poți face poze cu fațada decorată cu sculpturi și fresce, cu curtea plină de flori și cu clopotnița înaltă.

Banca Națională a României: o clădire monumentală care adăpostește instituția financiar-bancară a statului român. Poți face poze cu fațada neoclasică, cu coloanele masive și cu statuile alegorice.

Grand Hotel Continental: un hotel de lux situat pe Calea Victoriei. Poți face poze cu arhitectura în stil neoromânesc, cu balconul elegant și cu interiorul rafinat.

Așadar, care sunt cele mai bune locații pentru poze în București? Cu toții putem spune că ne place cel mai mult locul care se potrivește cel mai bine cu stilul și personalitatea noastra. De exemplu, dacă îți place arhitectura istorică și cultura românească, poate că ți-ar plăcea mai mult Palatul Cantacuzino sau Muzeul Satului. Dacă îți place arta modernă și atmosfera urbană, poate că ți-ar plăcea mai mult Carturești Carusel sau Pasajul Victoria. Dacă îți place natura și liniștea, poate că ți-ar plăcea mai mult Grădina Botanică sau Lacul Herastrau. Depinde de gusturile și preferințele fiecăruia.

Comments

Exit mobile version