Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Port Aventura World este cel mai mare parc de distractii din Spania si primul parc tematic Universal Studios din Europa. Situat pe coasta Marii Mediterane (Costa Dorada) la 120 km de Barcelona, parcul este structurat pe cinci zone de atractie:

Dragon Khan Port Aventura World rollercoaster

Mediterranea – Daca nu ai probleme cu inima urca-te in Furious Bacus, unic in lume, si afla cum este sa ajungi de la 0 la 135 km/h in doar 3 secunde. Apoi, pentru a-ti mai calma bataile inimii, poti face un tur al parcului intr-un tren cu aburi de la mijlocul secolului al XIX-lea sau poti naviga din Port de la Drassana catre China sau Polynesia.

Polynesia – Iti recomand in aceasta zona Tutuki Splash si Kon-Tiki Wave care, desi nu iti provoaca acelasi nivel de adrenalina, fiind mai mici, contribuie sigur la distractie.

China – Nu poti rata Dragon Khan, cel mai mare rollercoaster din Europa ce iti va oferi un alt unghi de vedere a lumii in cele 8 looping-uri imense, la 110 km/h.

Mexic – Vrei sa stii cum te-ai simti in cadere libera de la 100 m? Daca da, incearca Hurakan Condor. Pentru a-ti face “incalzirea” poti incerca mai intai trenuletul minier El Diablo.

Far West – Echipa rosie sau echipa albastra? Care o sa castige? Du-te la Stampida, alege culoarea trenului in care vrei sa fii si nu te lasa speriat de structura din lemn ce scartaie si tremura la fiecare curba.

Port Aventura World cel mai mare parc de distractii din Spania

Cand iti programezi escala la parcul de distractii Port Aventura World tine cont de faptul ca spectacolele specifice fiecarei zone incep abia la caderea serii si se termina cu un mare foc de artificii la ora 00:00.

Dar nu-ti face griji, poti sa-ti potolesti foamea de peste zi la unul din multele restaurante din cadrul parcului (restaurante specifice zonei in care te afli, bineinteles). Cat despre somn, problema poate fi usor rezolvata daca iti rezervi o camera la un hotel in cadrul parcului sau la un hotel din statiunea Salou (10 -15 min de mers pe jos pana la parc).

Parintii nu trebuie sa fie ingrijorati: exista carusele si spectacole speciale pentru copii, personaje din desene animate cu care se pot fotografia, carucioare care se pot inchiria la intrarea in parc, locuri special amenajate pentru schimbarea scutecelor, magazine cu suveniruri si jucarii.

Si nu uitati sa zambiti camerei foto cand vi se va face o fotografie in timp ce voi treceti prin momente nu tocmai linistite! Nu am fost niciodata un fan al parcurilor de distractii sau al rollercoaster-elor. Asta pana cand am ajuns la Port Aventura Park, unde am avut parte de doua zile pline de adrenalina si distractie!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii puteti intra pe www.portaventura.com.
Have fun si povestiti-ne si noua cum a fost!

Comments