Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Statiunea Campitello di Fassa este strajuita de piscurile muntelui Sasso Lungo (2.244 m) si al masivului Col Rodella (2485 m). Din varful acestui ultim munte, un peisaj mirific se deschide in fata ochilor dumneavoastra. Fotografia ce insoteste aceasta destinatie de vacanta este graitoare.

Campitello di Fassa Italia ski

Sporturi de iarna in Campitello di Fassa

Pe timpul iernii Col Rodella ofera posibilitati variate si interesante pentru practicarea sporturilor de iarna atat skiorilor cat si fanilor de snowboard. Partiile sunt inzestrate cu echipamente teleferice ce va permit coborari cu o diferenta de altitudine de peste 1.000 m. Deasemenea, echipamente pentru zapada artificiala creeaza conditii perfecte pentru coborari memorabile inca de la inceputul sezonului de iarna.

Campitello di Fassa Italia

Drumetii si alpinism in Campitello di Fassa

Pe timpul verii, acelasi munte este punctul ideal de pornire in drumetii. Pe langa drumetii exista conditii excelente pentru practicarea unui alt sport montan: alpinismul. In ultimul timp statiunea si-a castigat un bine meritat renume pentru posibilitatile pe care le ofera alpinistilor. Doar la cativa metri de punctul de plecare a instalatiei teleferice se afla un modern centru sportiv, ce ofera posibilitatea sa exersati alpinismul pe structuri artificiale, sa jucati hockey, baschet, fotbal sau tenis.

Comments