Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Brazilia, cunoscuta pentru festivalul de la Rio de Janeiro, pentru muzica si pentru padurea amazoniana, este cea mai intinsa tara din America Latina si ocupa locul al cincilea in lume dupa numarul populatiei si aceeasi pozitie dupa suprafata. Datorita intinderii foarte mari pe care aceasta tara tropicala o are, geografia Braziliei este diversificata, avand regiuni semi-aride, tropicale, subtropicale, muntoase si varietati climatice, de la clima secetoasa, ploioasa ecuatoriala, la climat temperat in zonele din sud.

Brazilia - Rio de Janeiro

Cu capitala la Brasilia, unica limba oficiala a Braziliei este portugheza, vorbita si scrisa de majoritatea populatiei, fiind singura tara a Americilor, unde aceasta limba are statut de limba oficiala. Varianta braziliana a limbii portugheze vorbita, dispune de dialecte variate, datorita diferentele sociale si etno-regionale ale vastului stat, ocupand locul 5 in lume ca cea mai mare tara din lume.

Brazilia - Croaziera Amazon

Obiective turistice Brazilia

Puteti vizita pe cont propriu Sao Paolo, pentru a descoperi cele mai importante atractii turistice din Brazilia. Va recomandam Cartierul Liberdade, Catedral da Se, Cladirea Martinelli si teatrul Municipal, puteti servi o cafea la Patio do Colegio. Nu ratati Bulevardul Paulista si Cartirul Jardins.

Obiective turistice Brazilia

Deasemenea, un tur de jumatate de zi in partea braziliana a cascadelor Iguassu, unde pasarelele amenajate langa cascade ofera o vedere spectaculoasa a intregului complex, ofera ocazia unor fotografii memorabile.

Puteti vizita cea mai importanta atractie din Rio de Janeiro: Statuia lui Iisus Hristos de pe Muntele Corcovado si Parcul National Tijuca. Dupa pranz, puteti face un tur in centrul istoric al orasului, excursia incheindu-se cu o plimbare cu telecabina pana pe celebrul munte Sugar Loaf, de unde vei putea admira Golful Guanabara si panorama orasului.

Aveti ocazia sa descoperiti magia orasului cu plajele sale perfecte, cum ar fi Ipanema, Leblon si Copacabana, dar si restaurantele de pe bulevardele apropiate, ospitalitatea si caldura localnicilor. La dispozitia voastra stau diverse tururi ale regiunii daca nu doriti sa stati pe celebrele plaje braziliene la plaja si relaxare.

Comments