Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Cand ninge, Braunlage din inima muntilor Harz devine o destinatie fantastica pentru sporturile de iarna. Harz este lantul muntos cel mai nordic al Germaniei, situat intre Hamburg, Hanovre si capitala, Berlin. Harz formeaza un magnific peisaj de munte acoperit de paduri, cu vai largi, inzapezite, intr-o regiune uimitoare.

Ski in Braunlage din muntii Harz

In sezonul de iarna, numeroase piste de schi sunt practicabile. Harz ii atrage in special pe snowboarderi si pe alti sportivi prin oferta foarte variata de activitati, precum saniusul, drumetiile, plimbari si curse cu sania trasa de caini, etc. Braunlage este totodata o statiune termala si o destinatie ideala pentru sporturile de iarna.

Este vorba despre un sat protejat, deoarece se afla la sud de Wurmberg. Un teleferic va va duce din sat pe domeniul schiabil, la o altitudine maxima de 971 m pe Wurmberg. Braunlage se afla in inima parcului natural Harz, o regiune cu munti cu o altitudine medie, cei mai septentrionali din Germania. Braunlage este numit si “Inima lui Harz“.

Informatii ski Braunlage

Schiorii debutanti sau experimentati vor putea face cele mai frumoase coborari pe pistele din Braunlage. Inchiriati o cabana pe acest domeniu schiabil. Veniti sa petreceti un sejur la schi memorabil cu familia sau cu prietenii. Dupa o zi activa pe piste, va veti putea relaxa in fata semineului cu o carte buna in mana.

Aceasta destinatie de vacanta va ofera o multime de alte activitati. Puteti de exemplu sa faceti superbe drumetii, sa vizitati satele din imprejurimi sau sa plecati in descoperirea culturii si a ospitalitatii germane. Profitati deci de toate posibilitatile oferite de aceasta minunata destinatie de vacanta din Braunlage si petreceti un sejur memorabil.

Comments

Exit mobile version