Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Hotel Omm Barcelona este un hotel de lux si design, situat pe Passeig de Gracia, o strada eleganta si cunoscuta pentru magazinele de moda si arhitectura modernista. Hotelul a fost deschis in 2003 si este considerat primul hotel de design din Barcelona. Are o fatada moderna si originala, care reflecta renasterea arhitecturala a orasului.

Hotelul are 91 de camere, care sunt luminoase, minimaliste si confortabile. Fiecare camera are un CD player cu muzica chill-out, o baie spatioasa cu produse de toaleta naturale si o fereastra mare cu vedere la oras sau la gradina. Unele camere au si balcon sau terasa.

Hotelul are un restaurant premiat, Moo, care ofera o bucatarie catalana moderna si creativa, sub supravegherea unui chef cu stele Michelin. De asemenea, are un bar animat, Moovida, care serveste mancare casual si bauturi variate. Pe acoperis, hotelul are o piscina cu terasa, de unde se poate admira o vedere unica asupra cosurilor de fum in forma de razboinic ale lui Gaudi de pe acoperisul cladirii vecine, La Pedrera.

Hotel Omm Barcelona

Hotel Omm Barcelona – Mo restaurant premiat international

Hotel Omm Barcelona este situat in inima Passeig de Gracia, fiind creatia inedita a arhitectului Juli Capella si a designer-ilor de interioare Sandra Tarrurella si Isabel Lopez. Holuri intunecoase, flancate de linii de lumina, conduc catre camere si apartamente, fiecare reprezentand un spatiu unic si neconventional.

Hotelul are si un spa relaxant, Spaciomm, care ofera tratamente corporale si faciale, masaje, sauna, baie turceasca si sala de fitness. Pentru cei care vor sa se distreze in noapte, hotelul are un club popular, Omm Club, care gazduieste DJ locali si internationali.

Hotel Omm Barcelona este un hotel ideal pentru cei care cauta stil, confort si eleganta in centrul Barcelonei. Este aproape de principalele atractii turistice si culturale ale orasului, cum ar fi Casa Mila, Casa Batlló sau Sagrada Familia. De asemenea, este bine conectat cu transportul public si are parcare proprie.

Hotel Omm

Toate camerele hotelului Omm sunt mobilate elegant, in tonuri deschise, si au lumina reglabila si bai open-space, cu lumina naturala, extinzand perspectiva intregii camere. Joan, Josep si Jordi Roca, a caror expertiza culinara le-a adus o prestigioasa stea Michelin, extind viziunea asupra gastronomiei Catalane, prezentand cate ceva din lifestyle-ul Barcelonei oaspetilor hotelului Omm.

Tarifele pentru o noapte de cazare la Hotel Omm Barcelona porneste de la 100 euro / persoana cu mic dejun inclus.

Comments