Harta este disponibila
numai pentru turism extern!

Vara prelungita de afara te face sa visezi din nou la vacanta. Si pentru ca am avut parte de mare si soare anul acesta, si pentru ca ne-a placut, ne gadim tot la Turcia. Te invit sa descoperi si partea nestiuta a Turciei, dincolo de statiunile populare de la Marea Egee si Marea Mediterana. Localizat in inima Cappadociei, regiunea antica a Anatoliei din centrul Turciei, ansamblul Anatolian Houses promite o experienta hoteliera cu totul iesita din comun.

Anatolian Houses

Aceste casute sapate in piatra sunt ascunse intr-un deal stancos, cu o superba vedere panoramica asupra Vaii Goreme, oferind turistilor experienta incredibila de a trai pentru cateva zile asa cum o faceau oamenii din civilizatiile antice. Putem spune ca factorul “wow” caracterizeaza perfect casutele din Anatolia.

Anatolian Houses pool

Chiar daca apartamentele au fost sapate direct intr-o galerie de pesteri stravechi, cu greu poti spune ca vei trai primitiv in Anatolian Houses, pentru ca, atunci cand vine vorba de mobilier, asternuturi si dotari, nu s-a facut nici un rabat de la calitate.

Cu o minunata piscina care se intinde atat indoor cat si outdoor, cu o fantana antica, unde nu curge apa ci vin rosu (nu este vorba de o gluma), si cu salbaticiunea peisajului amintind de vechile razboaie antice, Anatolian Houses sunt foarte aproape de poveste.

Te poti opri la casele din Anatolia pentru cateva nopti in cadrul unui tur al Turciei cu masina, sau iti poti rezerva un sejur complet in unul din aceste apartamente, pentru a intra cat mai bine in atmosfera antica.

Tariful pe o noapte la Anatolian Houses porneste de la 200 euro / apartament in pestera, cu mic dejun inclus. Poti face rezervare online pentru Anatolian Houses aici.

Comments